100225

Igår så var jag och besökte gamla jobbet. Eller Stefans jobb om man nu så vill. Trevligt att träffa dom igen och snacka en stund. 
På em så kom Johanna och Isak på besök. Sandra och Moa fick ställa in då dom var sjuka igen, stackarna. Killarna lekte inte alls bra i början och bastian var en tyrann som bara sa MII om allt och Isak fick inte ha något. Men sista timmen så gick det jättebra och dom lekte riktigt bra igen. Som dom brukar. 

Sen kom pappa och hälsade på en stund innan det var dags för wiskyprovning. Han skulle ta en snabbduch här och det tyckte Bastian var jättekonstigt och trodde inte på det alls. Inta vanligt att folk kommer hit och duchar.. Offa aisa sa han istället. Trodde att morfar skulle bajsa:) Men sen när han fick se att han var nyduchad så köpte han det. Sen var han bekymrad för att morfar inte ville ha någon mat när vi skulle äta. Försökte med alla möjliga knep få i morfar lite mat men dom skulle ju äta på provningen så det lyckades inte. Att Stefan inte åt brydde han inte sig ett dugg om:) 

När pappa och Stefan stuckit till provningen så städade vi och det behövdes eftersom det såg ut som em bomb på sonens rum efter en em med Isak där inne:)
Sen var han ordentligt trött men jag lyckades hålla honom vaken till mamma kom så han i alla fall fick träffa henne och voffa.
Läggdags och mormor skulle hjälpa honom att klä på sig pyamasen och borsta tänderna. Sen vällingen och i säng. Somnade som en stock:)

Mamma och jag slappade i soffan och såg herrarna ta guld i stafetten. Kul! Sen for mamma in för att hämta killarna. Stefan tog med sig bilstolen in för Helen ska ha den imorgon. När sonen vaknade i morse så var det jättekonstigt att den stog i hallen och han gick runt och kollade på den en tag sen for han upp och ner ur den tills det var dags för dagis. 



 

Kommentera här: