Årets sista dopp?

Igår när jag kom hem ifrån jobbet låg grabbarna och flöt i poolen. Det är inte så varmt i luften men med 25 grader i poolen förstår jag att de hade det gott. 


Annars går tiden sjukt fort. Till helgen är det dags att flytta in till stan. Jag har en lång to do list som betas av så fort jag bara kan. Näst på tur står adressändring, tv-abonnemang och se över vilket elavtal vi ska ha. Kul... 
Håller dessutom på att bli sjuk. Sjukt ont i halsen, snorig och ont i huvudet. Bara det går över till fredag för då ska första kartongerna flyttas, sjuk eller inte :)


Skolstart

Idag var det dags. Dags för första dagen i skolan. 
Det var en förväntansfull pojke och mamma som kom till skolan på morgonen. 
Han var så duktig och sa JA när de ropade upp hans namn. Lite blyg men han hade tryggheten i sina dagiskompisar. Tur att de hamnade i samma klass allihop. 

Spänd av förväntning 💙

Flytt och mycket att göra

I helgen gick första flyttlasset. Alla våra ägodelar är magasinerade och vi är inflyttade hos mappa. Vilken tid det tar att flytta! Är helt slut.. I veckan har vi städat ut lägenheten och på fredag lämnar vi över nycklarna. 
Känns fortfarande lite overkligt. Det är ju VÅR lägenhet. Ska någon annan bo där? Mitt mål är att kunna köpa den igen när barnen har blivit stora och har flyttar ut. 

Annars är det fullt på shemat. Har en låååång to do list. Men jag får ta lite i taget. Är helt slut i både kropp och knopp. Har mycket hjälp av mappa som tar grabbarna så listan blir lite kortare i alla fall. 

I måndags började stora sonen fritids. Vi har kört lite inskolning denna veckan. Jag jobbar halvdagar och hämtar efter lunch. Skönt för honom (och mej) att mjukstarta efter semester. 

På eftermiddagarna gör vi det här:)