Undersökning

Jag deltar gärna i olika undersökningar. Jag tycker det le kul att jag får bidra led mina åsikter om olika grejer. MEN denna gången har jag nog mött min överman.. Fick ett litet häfte från SIFO som skulle fyllas i. Nedan ser nu mittuppslaget, det är alltså MÅNGA rutor att fylla i, att det sen är 48(!) sidor som ska fyllas i gör det hela inte bättre.
Skrivkramp, here we come!

Stormen Sandy

Jag hör på nyheterna om stormen Sandy i USA. dom evakuerar hit och dit. Herregud säger jag bara, här hemma har vi levt med virvelvinden och stormen Sandy i snart tre år och det har gått bra:) Visst lite saker har blåst ner och gått sönder och visst har vi haft översvämingar i badrummet men det får man ju räkna med. 
 
Annars har vi myst i helgen. Vi har passat på att byta däck på bilen. Shit vad kallt det har blivit, ligger till och med snö (läs hagel) på gräsmattan, i OKTOBER!! My gadd, inte vana vid här nere...! Men nu är vintersulorna på så vi slipper sladda runt på sommardäcken upp till dagis på mornarna.
Barnen har myst med mormor, morfar och moster och vi passade på att ta sovmorgon i söndags. Härligt! Men måste säga att jag hatar vintertiden. Förstår att det behövdes förr, men nu. Vem ska upp och mjölka?!? Jag har hellre det ljust längre på kvällen så man kan vara ute en liten stund efter skolan. Dessutom så tar det ju tid för barnen att ställa om sig. Dom somnade kvart över sex igår kväll och vakande fem i morse.. Får försöka att ta en kvart om dagen tills vi kommer in i normaltid igen.