Home alone..

Mannen, barnen, mappa och syrran har dragit till Österlen och jag ska jobba imorgon med sen drar även jag ner. Hatar att vara själv på natten, kan få riktig panik.. Får se hur det går inatt. Hoppas på att få någon timmes sömn.. Får kanske hem och ta en powernap imorgon efter jobbet:) Idag efter jobb så fixade jag till naglarna. Var på ett nytt "thai" ställe och blev väldigt nöjd. Kan varmt rekommendera och dom hade drop in också:) Sen cyklade jag hem och hämtade bilen för att åka iväg och handla lite "gotte". När familjen är borta dansar mannan på borden, eller nåja, kastar sig i soffan:)

Underbara sjöstad!

Imorse när jag cyklade till jobbet så var det helt vindstilla och havet låg som en spegel. Underbart vackert! Jag älskar denna staden just för närheten till havet. Var hemom innan och hämtade min glömda plånbok (inte bra att köra bil utan körkort, inte heller bra att tanka utan kort med sig) då mötte jag familjen som precis skulle ge sig iväg ut en tur med båten. Härligt! Hoppas på en tur för mig ikväll när jag slutat jobba. Inte ofta det är vindstilla i denna stan så man kan bränna på med full gas på motorn:)

Spontanbesök

Igår hade vi mys-em/kväll med fam Lilja och idag hade mina grabbar följt med fam Paulrud till beachen på dagen. När jag kom hem från jobbet blev det spontangrill hos dom till kvällsmat. Älskar när det är sommar och man kan göra lite som man vill:) Nu blir det sängen för imorgon väntar ännu en jobbardag. Bara tre kvar nu:)