Storebror!

Så nu har vi berättat för nästan alla släktingar så nu är det väl dax att berätta här på bloggen också.

Bastian ska bli storebror i slutet på mars, början på april.
 

Det känns jättekul och spännande.

Men tyvärr så mår jag ännu sämre denna graviditeten än förra, så därför blir det inte mycket bloggande utan mest hängade över toastolen och ligga i soffan..:(

Hoppas att det ska släppa snart...

Ölfest

I onsdags så åkte jag och sonen upp till Stockholm. Flygresan gick jättebra. Han är så duktig och säger ingenting. Vi fick sitta längst bak där det bara var två säten så han kunde springa fritt som han ville mellan mig och fönstret. När vi hade landat så kom Anette och Janne och hämtade oss och det var så kul att se att bastian inte var så blyg för dom utan det varakde som att han kände igen dom.

På torsdagen så hade Bastian farmortid hela dagen. Vi var ute och lekte. På kvällen så kom Stefan upp. 
 
På fredag så kom mamma, pappa och syrran upp lagom till lunch och sen så var killaran på öl och whisky mässan och Ninne var hos Östlings så mamma, Anette, jag och sonen hade lite tid för oss själva. Slapp i soffan och pizza. Gott!

På lördagen så var det dags för den årliga ölfesten. Mycket trevligt som alltid. Janne fick en utstyrsel som Ninne fixat. Han var jättesnygg i den!


Leker med farmor


Stefan provar spikmattan


En tysk?
Smakar på allt

090923

Igår så for jag och Sandra, Johanna och Ulrika till Ullared. Som syrran skrev så är ju det alla hemmafruars dröm:) Humm... (Måste prata med Stefan om jag kan få bli hemmafru:) I alla fall så var det en rolig roadtripp. Vi handlade mycket till våra små och lite till oss själva och våra men och hem. Dom blir bortskämda dom små liven.. Jag kom billigast undan så jag vann, eller så var det Johannna (som inte skulle handla något eftersom hon varit där två gånger på två månader) som vann för hon handlade mest. Hihi. Nu har han kläder för dagis ett tag i alla fall.

Idag så kommer mammma och pappa hem. Ska bli kul att höra hur dom har haft det.

Ikväll så flyger sonen och jag upp till Stockholm. Ska bli skönt att slippa sitta i bilen så länge men jag gillar ju inte så värst mycket att flyga. Hoppas att det går bra. Jag har ju Bastian och då har jag lite annat att tänka på.
Vi åker upp idag så han får hela dagen i morgon själv med sin farmor. Imorgon kväll kommer Stefan upp och lite senare mamma, papppa, syrran och pepsi. Så det blir fullt hus:) Hörde att Chatrine med fam inte skulle komma, tråkigt:(
Det är ju förstås den årliga ölfesten som lockar upp oss allihop. Den hålls på lördag och på fredag så är det öl och wisky mässa för Janne, Stefan och pappa. Vi tjejer och Bastian får väl hitta på något lite mer nyktert för jag antar att dom inte kör själva ifrån mässan. Skulle vilja se dom stå där och gurgla och spotta ut:) Skulle nog aldrig hända..:)