Newborn Photography

För någon vecka sedan var jag nere i Malmö hos Gabriella Soutine som har Souteine Academy och Souteine Photography på en workshop i nyfödd fotografering.
Det var två fullspäckade dagar och vi fick fota två härliga bebisar, lära oss olika poser och hur man säkert flyttar bebisen mellan dem. Dag två var det fokus på företagande. 
 
Jag har försökt att redigera så gott jag kan. Jag är ju inte alls bra på det och försöker alltid fota så jag behöver redigera så lite som möjligt. Men dessa bilder tycker jag har blivit helt ok. Och denna lilla dockan är ju bara så söt så man smälter! 
 
The bum up pose
 
The side back pose
 
Från en anna vinkel
 
The nighty night pose
 
The side pose
 
The bum up pose, från en annan vinkel
 
Denna workshop har absolut gett mig mer energi att fota. Jag kommer att vara som en igel när det kommer någon nyfödd och vilja fota alla. Om ni känner någon som vill ha foto så bara säg till. 
 
 

Workshop - Nyfödd

I förra veckan for jag ner till Malmö för två dagars utbildning i nyföddfotografering. Hade längtat väldigt länge och kursen var över förväntan. Första dagen fokuserade vi på de grundläggande poserna och framförallt säkerheten kring dessa. Bebisen säkerhet går ju alltid i första hand. 


Vi fick träna poseringar på två bebisar. Jag tog en del bilder men har inte redigerat de ännu så de kommer senare i veckan. Ni får nöja er med lite bakombilder så länge :) 

Andra dagen var det ingen fotografering utan mer företagstänk. Eftersom jag inte har något företag så var det inte jätteaktuellt för mig men alltid bra med positivt tänk och lite tips och trix. 

SM i mosshög

I helgen fick Spjutsbygdsmästerskapet i störst mosshög av stapeln. 
Grabbarna hade laddat hela veckan och värvat medlemmar. Störst hög skulle vinna en stor godispåse. 

Grabbarnas lag vann men någon centimeter :) Och fick sin välförtjänta godispåse.