En sån där kväll

Kvällen bjöd på en tur upp till mappa för lite bad och middag. Själv tog jag årets första dopp. Det var så snabbt så jag hann knappt bli blöt, men i var jag. 22 grader nu så det börjar bli helt ok. Grabbarna och mamma är som blötdjur.

Annars har jag inte så farlig träningsvärk utan mest bara värk i mina knän...

Träning

Ja ni läste rätt. Jag har börjat träna. Har äntligen hittat något som jag tycker är kul. Eller kul och kul, jag står ut i alla fall;)
Vet egentligen inte vad det heter men vi kör åtta olika övningar åtta varv. Detta med en sandsäck på axlarna eller vad vi nu gör för övning.
Idag körde vi på sista varvet något knäböjsmaraton. Jag gjorde 150 st med fem kg sandsäck på axlarna. Duktig jag är! Trodde aldrig att han skulle sluta och trodde inte att jag skulle orka men jag bet ihop och klarade det:)
Mina lår kommer dock inte vara roliga imorgon. Kommer knappt upp ur soffan...

Mors dag!

Idag är det alla mammors dag. Jag vill gratta min mamma och tacka för hon har stått ut med mig under alla år. Jag vill även gratta min svärmor och tacka för att hon har uppfostrat min make till vad han är.

Dagen började med att jag fick en present, nämligen en lång sovmorgon. När jag vaknade så fick jag ytterligare ett paket, en örtkruka, precis vad jag önskar mig. Maken hade fått tydliga order, ingen freestyle här inte:)
Vi har bara tagit det lugnt och varit inne för ute har det regnat. Efter lunch så packade vi in oss i bilen och åkte upp till mappa för lite middag och mys.

Förra året så hade vi underbart väder och var vi i Vaxholm. Detta året har det blåst storm och regnat. Kontraster?

Måste bara visa er sonens macka från i morse. Han ville ha en giraff och maken gjorde en. Höll på att dö av skratt! Behöver jag nämna att han fick en 2:a i bild?;) Hahaha!!! Sonen var så besviken och undrade var hans giraff var:) Men jag får ju ge maken en eloge för hans goda försök. ❤