Sover gott...

195a548c825caa1dfef83de6c5ec9934.png

Sover gott i sin säng. Sovit hela natten. Hoppas att det håller i sig:) Snart är det läkarundersökning. Sen blir det hemfärd i em. Saknar storebror för mycket för att vara kvar här.

Nu är...

0-2180a7c5ef0ebe0de70ea47f67a36cd2.png

Nu är Bastians lillebror här. Och fort gick det. 45min på förlossningen. Det var lagom:) 3720g 50cm lång. Alla mår bara bra.

Omröstning!

Igår så fick Stefan nog. Vi har flera kvällar sett att det fladdrat förbi något på altanen. Först trodde vi att det var löv men sen insåg vi att det nog var möss... Uch! Det är problem med möss i hela området och varför skulle vi ha klarat oss?? Vi tänkte att dom bor nog under bordet som står på plattorna. Stefan vägde länge och väl innan han gick ut. Frågade till och med om jag inte kunde göra det. Ehh nej, det kunde jag inte. ABSOLUT inte!! Fyfyfy. Men när Stefan fick upp bordet så såg vi inget alls. Sen insåg vi att dom kom ifrån väggen. Det är en glipa mellan metallen och träet och där kommer dom ifrån. Stefan gick ut och pratade med ordförande som bekräftade att så nog var fallet för så var det på flera andra ställen. Någon hade till och med haft dom inne!! Vill inte bara tänka tanken på det. FÖRTRÄNG!! Hon skulle skicka en plåtslagare som skulle böja till metallen och förhoppningsvis skulle vi slippa dom då. Han fick även med sig två råttfällor att ställa ut. 

När Stefan kom in så hade han med sig vad han kallade latiolajbanlådan:) Där fanns någon peruk och rolig mössa som sonen kunde ha att leka med eftersom han älskar att klä ut sig. Det fanns även en hel del annat skit i lådan. Eftersom vi precis har rensat hos farmor så sa jag till Stefan att slänga det som fanns i den eftersom han aldrig kommer att använda det igen. Han gick med på det förutom en tröja som han bara skulle spara. Vi bestämde att ha en omsrötning på bloggen om den.

Vilka tycker spara och vilka tycker slänga?
Nu vill jag inte ha åsikter om laget utan om hur vida tröjan någonsin kommer att användas av någon igen.
För nej, jag tror inte att sonen kommer vilja ha den när han väl vuxit i den:)

I morse så hade vi för övrigt fått fångst i fällan.