Idag är ingen vanlig dag

för idag är det min födelsedag! Hurra, hurra, hurra;)
Detta har firats väldigt enkelt med mappa och syrran. Det blev smörgåstårta och vanlig tårta. Imorgon blir det restaurang och nästa vecka firar vi hela veckan. Fyller man 30 så gör man:)

Barnens gård

Idag tog jag grabbarna och for ut till barnens gård. Mamma mötte också upp några timmar.
Det var perfekt väder och inte alls mycket barn vilket betyder inga köer och det gillas.
Grabbarna studsade, klättrade, körde, åkte, klappade och grävde. Det finns lite djur och vid det här laget vet ni vad mina pojkar tycker om djur. Dom är livrädda för allt utom Pepsi. Men sen hände det något. Dom vågade gå in i deras hagar och jag tror att dom klappade en ytte-pytte-liten getunge till slut. Därefter skulle dom titta på kaninerna igen. B stack in ett finger och petade på en som låg mot gallret. Jag sa att han var duktig och modig och då hände det. Han frågade om han fick gå in till den och klappa den. Det gjorde han, även om han stod så långt bort han bara kunde och lutade sig fram så KLAPPADE HAN DEN! Så stolt, både han och jag!!!

Aug. 18, 2013

I fredags och igår så tog vi en snabbtur bort till Rollsö. Så härligt att bara ankra upp utanför och gå i från båten och vada bort till stranden. Igår var det lite för kallt för den stora sonen men lilleman och maken tog sig ett dopp. Lilleman var i paradiset, tog sats från stranden och sprang ut i havet med full fart:) Lovely!