Gott Nytt ÅrIdag är det sista dagen för detta decennium. Sista dagen på året... Känns vemodigt och konstigt men samtidigt härligt att man kan få en nystart. Det är ju egentligen bara en dag som alla andra och en helt vanlig natt men det känns annorlunda ändå.

Tanken var att vi skulle fira in det nya året hemma hos Freddan och Sara som vi brukar men eftersom jag har feber och har haft det sen i tisdags och är toksnorig, ont i halsen och någon inflamation i ögonen så får vi vara hemma. Stefan är inte heller hundra i sin hals och sonen hostar fortfarande och har också lite gegga kvar i sina ögon. Det får alltså bli en lugn hemmakväll med familjen och så har vi ju Pepsi hos oss så klart så hon slipper vara själv.

Ikväll blir det planka och glass och en massa chips. Får se om vi orkar vara vakna till tolvslaget. Igår gick vi och la oss tjugo över åtta. Men är man inte frisk så är man inte...

Nu ser vi fram emot ett nytt år med nya möjligheter och ett litet tillskott i familjen. Ska bli spännande att se hur nästa år utvecklas. Detta året har i alla fall varit toppen.


GOTT NYTT ÅR PÅ ER!

Jul

Julen firade vi i Stockholm tillsammans med hela tjocka släkten där uppe. Det var mysigt och Bastian tyckte att det var kul att leka med sina kusiner. Han lärde sig säga farfar och Isa som är Mia. Dom ropade han på i ett kör. Det blev en lugn helg med mycket mat och skratt och så klart mycket paket.

Innan vi for upp hade vi jättemycket snö och Bastian och Stefan gick och handlade med pulkan. Det är inte vanligt här nere. När vi kom hem hade nästan allt regnat bort.

Vi for hem på annandagen och åkte direkt upp till spjutan och firade jul med familjen där. Också mycket mysigt med mycket mat och paket även där. Bastian som hade fått öva i stockholm var varm i kläderna och agerade tomte och delade ut alla paket. Vi hoppade den riktiga tomten eftersom han tyckte att det var lite väl läskigt när han kom på besök innan i veckan. 


Bastian hjälper farfar att klä granen


Julmat


Läskiga tomten


Kollar in Isas julklapp


Delar ut hemma hos mormor och morfar


Kollar in vad han fått


Kollar även in mormor och morfars stereo


En borrmaskin fick han av tomten, mycket uppskattad av alla killar


Fick även en sticksåg och skyddsgalögon


Bastian fick en sak som han kan ha i badet som sprutar vatten och bubblor. Den gillade han mycket


Testar nya kläderna
Lite sång vid bordet blir det varje dag

Vi har haft en underbar jul och är glada att vi har kunnat fira med alla.
Bastian, Stefan och jag tackar alla för alla klappar som vi fått och för trevligt sällskap och god mat.