Bebiii

Igår så var vi på ultraljud igen. Magen har ju inte riktigt vuxit som den ska men det har bebii. Den väger 1874g vilket var -1,2% mot vad som är normalt. På normalkurvan var jag och det var härligt att höra. Kul att få se bebii också. Den ligger med huvudet ner och sparkar på min högersida. Den ville inte riktigt bli mätt denna gången heller utan ville gömma benen men nu finns det inte så mycket plats att gömma sig på:) När hon var klar så frågade jag om hon kunde se vad det var för kön. Hon sa att det var det första hon såg och sen visade hon oss. (Jag vill inte skriva här om någon inte vill bli påtvingad utan överraskad) men om ni är nyfikna så är det bara att höra av sig. 

På bilden så ligger den och suger på navelsträngen:) Ganska stor näsa har den och blundar.

Ska bli kul att snart få träffas.    


två månader kvar

Igår så sa jag till Stefan att det inte är så lång tid kvar till bebiii (som Bastian säger) kommer. Sen började jag räkna, vi har beräknad förlossning den 28/3 alltså är det två månader kvar. Två månader! Hur lång tid som helst...
Stefan sa lite trösatnde att februari är ju en kort månad.
Ja det är ju alltid något.   

Frisk nu?

I söndags så fick sonen över 39 graders feber. han har varit snorig och dan så vi misstänker tänder. Fick vara hemma måndag och i går så var han feberfri igen. Skönt tänkte vi. Stefan ringer till jobb och dagis och friskanmäler. På kvällen 39,6...:( Så det vara bara att vara hemma idag med. Men nu har han inte haft feber på hela dagen i dag igen och inte nu när han gick och la sig så vi hoppas på att det har släppt nu och att det kan få bli dagis i morgon.

Var hos barnmorskan i måndags. Mätte magen och hjärtljuden. Hjärtljuden var 144 och magen 29. Den har inte riktigt vuxit som den ska utan planat ut på kurvan dom sista gångerna så barnmorskan beställde ett tillväxtulrtaljud. På tisdagen fick jag brev hem om att jag skulle infinna mig där på fredag. Det kallar jag att jobba snabbt. Ibland gör det inget att man betalar skatt:) 
Vi får se vad det visar. Vi gjorde ett med Bastian med och det var bara bra. Jag tror inte att det är något fel på denna ungen heller men det känns alltid skönt att få det kollat ordentligt. Skulle ju inte göra något om dom kunde se vad det är för kön heller..:) Bara så jag vet om jag ska köpa den där rosa klänningen eller låta bli:) Men det kunde dom inte så sonen när vi var där så jag har inga större förhoppningar. Det får bli vad det blir. Vi är glada för allt. 

Nu är mannen på wiskyprovning och han fick gå själv idag för pappa gillar inte haggis som det stod på menyn. Han skulle ta bussen både in och hem. Han var nog lite nervös över detta och vi får väl se om han kommer hem:) Tur så har han en jobbarkompis med sig som kan guida honom på rätt buss i alla fall. 

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och läsa min nyinköpta tidning, härligt!