Shopping och besök

Idag så har vi handlat en nappburk till bastian. Den fick han av min farmor i försenad födelsedagspresent. Jättefin, glömde bara att ta kort på den... Kommer i morgon. Sen har vi handlat lakan för ett presentkort som vi fick för två jular sedan, så det var på tiden..
När vi kom hem så ringde Moster Helen och undrade om vi var hemma för hon och Eric skulle ta en tur med Erics båt och ville komma förbi. Klart att vi var hemma.. Det blev fika och en titt på båten.Vi bestämde att vi skulle till Öland om vädret tillåter på torsdag. Ska bli jättekul att se hur Bastian reagerar på alla djur:) 

Slappardag

Idag så har det varit en riktig slappardag, precis som det ska vara på semestern. Det var min tur att ha sovmorgon i dag och när det var dax för frukost så hade mina killar varit och köpt frallor. MYCKET UPPSKATTAT! Sen for vi in till stan för att hitta en solhatt till Bastian men vi hittade nästan inga och dom vi hittade var alldeles för tjejiga, även den ljusblå:) Så han får ha den han har trots att den är i mista laget..
Väl hemma var det dax för lunch och det plev pasta med pastasås. Basrtian älskade det och det låg bara en lite pastabit på golvet när han var klar. Ja vi andra gillade det med..
På em så har det lekts på gräsmattan och i sandlådan. En tur ner för att kolla till båten har vi också hunnit med.
I morgon blir det kanske Rödeby utebad om vädret tillåter.