Öga för detaljer...

Jag har enligt mig ett sinne för detaljer. Jag ser om något är flyttat från sin plats eller om det hat tillkommit något. Jag har i och för sig blivit lite sämre men är fortfarande bra. Detta har Bastian ärvt av mig. Han ser om jag har bytt gardiner eller något annat. Igår såg han att jag hade satt i en sån där plutt i toaletten, ni vet som ska lukta gott. DET såg han!
Stefan där emot har verkligen inte detta sinne för detaljer. I helgen så sa jag till honom att dörrstoppen som sitter på handtaget till toaletten håller på att torka ut och frågade om jag skulle ta bort den eller om den skulle sitta till den ramlade. Då tittar Stefan på mig och ser VÄLDIGT frågande ut. Jag ställer frågan igen och han fattar ingenting. Jag får visa vilken jag menar.

Stefan: -När har du satt dit den?
Jag: -Ja den har ju suttit där sen vi flyttade in för snart tre år sen...
Stefan: -Nehe!
Jag: -Ehhh joho!
Stefan: -Har jag tagit i den varje dag i tre år?

Snacka om att inte lägga märke till detaljer:) 

Fixarhelg

Denna helgen har försvunnit ovanligt snabbt. Det har fixat och donats hela helgen. Nu är vi så gott som klara i vårt sovrum. Äntligen! Lite pill kvar och lite saker som ska funderas på vart dom ska stå, men det får ta sin tid. Måsta ju känna in deras plats:)
Barnens rum är också så gott som färdigt, förutom lita tavlor och hyllor. Gardiner kom upp idag, men jag måsta köpa en ny gardinstång för den vi har nu är för lång. Men lite pill kan jag leva med. Nu är det beboligt i alla fall. 

Idag så for vi in till stan för att köpa hjälm till Bastian. Stod på intersports hemsida att dom hade öppet men så var inte fallet... Känns lite drygt när man har gjort sig i ordning och åkt in till stan bara för det och så är det stängt... Men vi får ta det någon kväll i veckan. Då ska dom också få veta att det står fel på hemsidan. 

Måste bara berätta hur mycket sonen gillar julen. Han har tjatat om att klippa gräsen nu sen snön kom i princip. Nu har den äntligen smällt undan på baksidan. Han var inte sen ut i går och skulle klippa. Han gick fram och tillbaka med sim klippare. Jag tyckte att Stefan kunde ta ner granen som strå på altanen när dom ändå var ute. Till en början tyckte sonen att det var det spännande men inte när han insåg vart granen var på väg. Han bönde och bad att den skulle få stå kvar. När vi talade om att nu är ju julen slut, till och med snön är borta så ville han inte vara med längre. Tänkte att det kunde ju vara possitivt eftersom han längtat så efter gräset, men inte. Det kom till och med en tår när Stefan sågade ner granen. Stackars liten...:) 

Imorgon är det måndag igen och dags för dagis. Får se hur det går med tanke på att sonen inte har somnat ännu. Han brukar somna mellan sju och åtta. Nu är hon kvart över nio! Han far fram och tillbaka och stackars lillfis får ingen ro han heller:( Det är nackdelen med att dom delar rum... Får börja titta på hus.