Till salu!

Har ni överlevt julen? Här har det varit fullt ös. Först igår landade vi i vår soffa.  Det har firats högt och lågt med alldesles för mycket mat, klappar och sena kvällar. Tur att barnen har börjat sove lite längre än 6:15. Fick faktiskt väcka Sander kvart i tio igår. Trodde att han var sjuk men han var tydligen bara väldigt trött efter allt julfirande. Söte! 
 
Idag jobbar maken så vi har kompisar över på besök. Alla julklappar ska visas och provlekas och då är det ju bäst att få göra det med sina bästa vänner. Just nu går dom igen allt nytt lego. Kommer ta ett tag:) 
 
Nu över till något helt annat. Vår älskade lägenhet ligger nu ute till försäljning. Har faktiskt börjat att tveka igen. Uch det är så svårt. Älskar verkligen den! Men måste tänka på att den ÄR för liten. Om ni vill spana in den så finns den på denna länk: http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-3rum-karlskrona-kommun-sunna-kanalvag-2b-5937172
 
Nej, nu över till städning och undanplock. Är alldeles för stökigt just nu med julklappspåsar överrallt.  
 
 
 
 

God jul!

Här har vi vaknar till en julaftonsmorgon med förvånansvärt lång sovmorgon. Hade förväntat mig uppstigning 4:30 men dom sov till hela 7:20! Underbart:) 
Sen vittjades julstrumporna och nu tittar dom på sina nya filmer. 

Gårdagen bjöd på lekland, pepparkakshusdekorering och sillsalladshackning. 
Satte ihop huset med choklad. Mycket bra och gott! Tack Ingela för tipset!! 

Önskar alla mina läsare en riktigt god jul!!! ❤️