Påskhelgen

I torsdags så åkte vi upp till Stockholm för att hälsa på barnens farmor och farfar. Det har varit underbart väder och vi har varit ute nästan hela tiden. Pojkarna har lekt och busat som bara den. När man är hos farfar så får man göra lite som man vill. Där av alla dessa glas till frukost. Sonen ville ha minst fyra glas och det fick han. Hade aldrig funkat hemma men borta går det hur bra som helst...:) 
 

Räknar sina glas


Sen var dags att leta påskägg. 
 
I lördags så var vi och firade Henrietta som fyllde år. Mycket trevligt att se hur hennes föräldrar bor. Dom bodde i ett jättemysigt hus i Enskede. Bara 500m från Globen. 
När vi kom hem så mådde inte farmor så bra och började kräkas på natten.. Eftersom vi precis har haft det så var vi inte sugna på att få det igen så vi packade ihop oss en dag innan och for hem lite tidigare än beräknat. Bäst att vara på den säkra sidan. På hemvägen så hälsade vi på Stefans mormor (gammel) Ebba. Hon blev jätteglad för besöket.  

Idag så har vi tvättat och varit i Wämöparken. Underbart med alla vitsippor nu så vi passade på att ta lite kort.
Sen for vi upp till mamma och pappa och slappade i solen. Barnen badade och vi hoppade studsmatta. Livet är enkelt ibland:)


Mina fina pojkarImorgon börjar vardagen igen. Har varit skönt med några lediga dagar.

Påskfredag

Idag så är det påskfredag, som Bastian säger. Det betyder att mina barn ska sitta på varsin stol i ett hörn hela dagen. Man måste ju hålla på traditionerna...
Mina ambitioner var att dom skulle göra det i alla fall så jag skulle få en lugn och fridfull dag men det sket sig redan tjugo i sex i morse när dom vaknade båda två. Så det är väl bara att köra på i "full rulle tempo" hela dagen. Precis som det brukar. Skit i traditioner;)!


Mina alldeles underbara <3
 

Häxan och påskkärringen

Glad påsk önskar jag er alla.

Varning, kroppsvättskor...!

Helgen har gått i lugnets tecken. I fredags så var vi ute och lekte hela fm. På em så kom mappa in med Pepsi som skulle sova här. Det gillar pojkarna. På lördagen så sjöng vi för Pepsi och hon fick lite leverpastej och lite korv:) Stefan och Bastian puttsade fönster. Så duktiga! Sen tog vi en cyckeltur och sen bakade vi. Mappa kom in och fikade på em.
På kvällen så var storfis lite hängig och ville inte äta och varför förstod vi senare på kvällen. Vi sitter och tittar på tv och hör hur sonen börjar gråta. Går in för att kolla till honom och då har han kräkts ner hela sängen...:( Bara att riva ut allt och stata tvättmaskinen. Tack för att vi har en egen och inte behöver boka tvättid! Men sen hände det inte så mycket mer. Han varken kräktes eller hulkade och på morgonen så var han hur pigg som helst. 
Jag gick och mådde lite småilla under dagen med det var nog inbillning. Vi var inne och mös på dagen och på em så åkte vi upp till mappa som lovat sonen att han slulle få sova där. 
Idag när mannen vaknar så mår han illa. Jag tror på inbillning och han går till jobbet. Men icke! Han kom indrasandes här för en stund sen och nu har han också kräkts.. Uch och fy! Hoppas att det blir som med sonen att det bara är en gång och sen är det bra. 
Undra vad det kan vara? Lillfis har varit dålig i magen hela förra veckan men på andra hållet så att säga...
Uch vad mycket kroppsvätskor det blev i detta inlägget. Ska skärpa mig...:)

Annars så har jag varit på Arbetsförmedlingen idag. Alltid ett nederlag... Men nu ska här sökas jobb som bara den. Våga vägra arbetslöshet!!        
Bus i sandlådan