Påskhelgen

I torsdags så åkte vi upp till Stockholm för att hälsa på barnens farmor och farfar. Det har varit underbart väder och vi har varit ute nästan hela tiden. Pojkarna har lekt och busat som bara den. När man är hos farfar så får man göra lite som man vill. Där av alla dessa glas till frukost. Sonen ville ha minst fyra glas och det fick han. Hade aldrig funkat hemma men borta går det hur bra som helst...:) 
 

Räknar sina glas


Sen var dags att leta påskägg. 
 
I lördags så var vi och firade Henrietta som fyllde år. Mycket trevligt att se hur hennes föräldrar bor. Dom bodde i ett jättemysigt hus i Enskede. Bara 500m från Globen. 
När vi kom hem så mådde inte farmor så bra och började kräkas på natten.. Eftersom vi precis har haft det så var vi inte sugna på att få det igen så vi packade ihop oss en dag innan och for hem lite tidigare än beräknat. Bäst att vara på den säkra sidan. På hemvägen så hälsade vi på Stefans mormor (gammel) Ebba. Hon blev jätteglad för besöket.  

Idag så har vi tvättat och varit i Wämöparken. Underbart med alla vitsippor nu så vi passade på att ta lite kort.
Sen for vi upp till mamma och pappa och slappade i solen. Barnen badade och vi hoppade studsmatta. Livet är enkelt ibland:)


Mina fina pojkarImorgon börjar vardagen igen. Har varit skönt med några lediga dagar.