Gott Nytt ÅrIdag är det sista dagen för detta decennium. Sista dagen på året... Känns vemodigt och konstigt men samtidigt härligt att man kan få en nystart. Det är ju egentligen bara en dag som alla andra och en helt vanlig natt men det känns annorlunda ändå.

Tanken var att vi skulle fira in det nya året hemma hos Freddan och Sara som vi brukar men eftersom jag har feber och har haft det sen i tisdags och är toksnorig, ont i halsen och någon inflamation i ögonen så får vi vara hemma. Stefan är inte heller hundra i sin hals och sonen hostar fortfarande och har också lite gegga kvar i sina ögon. Det får alltså bli en lugn hemmakväll med familjen och så har vi ju Pepsi hos oss så klart så hon slipper vara själv.

Ikväll blir det planka och glass och en massa chips. Får se om vi orkar vara vakna till tolvslaget. Igår gick vi och la oss tjugo över åtta. Men är man inte frisk så är man inte...

Nu ser vi fram emot ett nytt år med nya möjligheter och ett litet tillskott i familjen. Ska bli spännande att se hur nästa år utvecklas. Detta året har i alla fall varit toppen.


GOTT NYTT ÅR PÅ ER!