1 advent och myrornas krig

Igår så var det första advent. Detta betyder att nu närmar sig julen. Vilket är mycket uppskattat har hemma. I lördags så putsades alla fönster, Stefan tog ute och jag och sonen inne. Vilket resulterade i att jag fick gå och putsa om när han somnat för det var mer kladd än innan när han hade varit och putsat. Men villl han hjälpa till så får han även om det kanske inte blir hundra rätt. Bastian tyckte att det var superkul att titta på när Stefan puttsade utifrån:) 

Sen satte vi upp alla stakar och stjärnor. Det blev så fint och mysigt med en gång. Sonen hade lite svårt att hålla fingrarna borta och på lördagskvällen så höll vi på att bryta ihop. Men i går gick det bättre och än så länge så står allt kvar. Till och med på hans rum.  


Letar efter pappa


Till slut så dök han upp



Han har fått för sig att han ska gå i andras skor nu. Eller det har han velat göra länge men först nu har han kommit på hur man gör. Han traskar runt så det står härliga till och gärna i mina vinterkängor för dom sitter lättast kvar.



Sen har han kommit på att vi har ett litet fönster ovanför dörren och där ska han titta när det ska komma någon eller när någon går.



Igår när vi vaknade så funkade inte boxen till tv:n. Vi tittade som vanligt på lördagskvällen och på söndag morgon så var det myrornas krig. Vi har ju haft lyxen att Freddan har försett oss med en  box men nu hade den gått söner och han hade inga fler. Så vad gör man? Ingen tv... Stefan ringde till tvleverantören och ville att dom skulle koppla in oss direkt men det gick inte för sig. Vi måste fylla i ett papper som sen ska skickas med posten och som dom sen ska behandla och sen kan dom koppla in oss. Så vi har kansle tv i slutet på veckan. Känns sådär tråkigt faktiskt. Speciellt när jag ligger här hemma själv om dagarna. När mannen och sonen är hemma så går det väl an. Som tur va så hade Ninne hyrt några filmer som jag fick låna. Ska titta på Harry Potter nu.


Igår tände vi första ljuset


Sötlök