Varning, kroppsvättskor...!

Helgen har gått i lugnets tecken. I fredags så var vi ute och lekte hela fm. På em så kom mappa in med Pepsi som skulle sova här. Det gillar pojkarna. På lördagen så sjöng vi för Pepsi och hon fick lite leverpastej och lite korv:) Stefan och Bastian puttsade fönster. Så duktiga! Sen tog vi en cyckeltur och sen bakade vi. Mappa kom in och fikade på em.
På kvällen så var storfis lite hängig och ville inte äta och varför förstod vi senare på kvällen. Vi sitter och tittar på tv och hör hur sonen börjar gråta. Går in för att kolla till honom och då har han kräkts ner hela sängen...:( Bara att riva ut allt och stata tvättmaskinen. Tack för att vi har en egen och inte behöver boka tvättid! Men sen hände det inte så mycket mer. Han varken kräktes eller hulkade och på morgonen så var han hur pigg som helst. 
Jag gick och mådde lite småilla under dagen med det var nog inbillning. Vi var inne och mös på dagen och på em så åkte vi upp till mappa som lovat sonen att han slulle få sova där. 
Idag när mannen vaknar så mår han illa. Jag tror på inbillning och han går till jobbet. Men icke! Han kom indrasandes här för en stund sen och nu har han också kräkts.. Uch och fy! Hoppas att det blir som med sonen att det bara är en gång och sen är det bra. 
Undra vad det kan vara? Lillfis har varit dålig i magen hela förra veckan men på andra hållet så att säga...
Uch vad mycket kroppsvätskor det blev i detta inlägget. Ska skärpa mig...:)

Annars så har jag varit på Arbetsförmedlingen idag. Alltid ett nederlag... Men nu ska här sökas jobb som bara den. Våga vägra arbetslöshet!!        




Bus i sandlådan

Kommentera här: